Foursquare maakt nieuwe details en lancering ‘Swarm’ bekend

Foursquare heeft vorige week haar nieuwe applicatie Swarm aangekondigd. Foursquare heeft nu meer bekend gemaakt over de nieuwe applicatie Swarm. Volgende week zal de nieuwe applicatie gelanceerd worden voor zowel Android als iOS.

Vorige week maakte Foursquare bekend dat het zich met de eigen applicatie gaat richten op iets anders; een digitale stadsgids. De incheck-mogelijkheid zal overgenomen worden door de nieuwe applicatie Swarm. Nu heeft Foursquare bekend gemaakt dat het de nieuwe applicatie volgende week uit zal brengen voor zowel iOS als voor Google Android. Honderdduizenden mensen hebben zich inmiddels al ingeschreven voor de nieuwe dienst Swarm.

Swarm foursquare sticker

In Swarm zal de manier om een mayorship te krijgen veranderen. In plaats van te vechten voor een burgemeester-status met iedere Foursquare/Swarm gebruiker, zal dit beperkt worden tot je vriendengroep. Zo behoud en krijg je sneller een mayorship. Swarm zal net als in Foursquare waarde hechten aan bepaalde functionaliteit. Zo zal ‘je eerste check-in’ en ‘Uw 4e week op rij in de sportschool’ als melding behouden blijven.

In Swarm zullen gebruikers stickers kunnen toevoegen aan hun check-in. Op deze manier kan je aangeven hoe je je voelt bij het inchecken bij een plaats. Aan de stickers zullen geen kosten verbonden zijn.Wanneer je op verschillende soorten plaatsen incheckt, speel je nieuwe stickers vrij.

Swarm foursquare sticker Swarm foursquare sticker

In de zomer van dit jaar komt de vernieuwde Foursquare applicatie uit. Details over de vernieuwde Foursquare applicatie worden nog niet bekend gemaakt. Er zal in ieder geval een opvolger komen voor de huidige badges die verdient kunnen worden in de applicatie.

Vanaf vandaag zal in Foursquare al wat te merken zijn van de nieuwe veranderingen. Vanaf vandaag kan je geen nieuwe mayorship meer krijgen, en kan je je bestaande mayorships niet meer kwijtraken, zo meldt Foursquare. In Swarm zal op basis van de historie van de afgelopen 60 dagen bepaald worden of je een mayorship-status hebt behaald. In Swarm zullen nog veel meer functies komen, maar die houdt de ontwikkelaar nog als verrassing tot de lancering.

Lees ook

Reageer op dit artikel