Swarm brengt Foursquare mayorships en badges terug

Ontwikkelaar Foursquare, de maker van de locatie-app Swarm, heeft aangekondigd diverse onderdelen uit het oude Foursquare terug te laten keren naar Swarm. Vorig jaar splitste Foursquare zich en bracht een aparte check-in app uit genaamd Swarm. We gaan onder andere de badges en mayorships terugzien in Swarm.

Mayorships in Swarm

Foursquare maakte vorig jaar bekend dat de populaire locatiedienst Foursquare gesplitst ging worden in tweeën. Het inchecken is overgeheveld naar de app Swarm en de Foursquare app veranderde in een digitale reisgids. De verandering wist voor veel negativiteit te zorgen bij de gebruikers. Met de nieuwe update moet dit gevoel weer terugkomen.

In de nieuwe versie van Swarm zijn de ‘Mayorships’ weer terug, zoals we die kennen uit de oude versie van Foursquare. Je kan nu niet meer alleen de mayorships van vrienden afpakken, maar nu ook van andere Swarm-gebruikers. Hierdoor is de uitdaging veel groter geworden en verdien je het burgemeesterschap als je het meest bent ingecheckt op die plaats.

Swarm badges

Badges

Swarm heeft verder een reeks badges toegevoegd aan de app, die je kan vrijspelen. De badges, of stickers, geven bijvoorbeeld aan dat je een echte avonturier bent of dat je meerdere malen bent ingecheckt op het strand, het café of andere locaties uit bepaalde categorieën.

De nieuwe versie van Swarm zal binnen korte tijd uitgerold gaan worden in de Google Play Store. Vandaag staat er wel een update klaar, waarbij je al gebruik kunt maken van de badges.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar: Foursquare
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel