Swarm 1.1 uitgebracht met verbeteringen na feedback

De locatiedienst Swarm, welke onderdeel is van Foursquare, heeft een update ontvangen naar versie 1.1. Het is de eerste ‘grotere’ update sinds de applicatie uitgebracht werd. In Swarm 1.1 zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd nadat de ontwikkelaars van diverse gebruikers feedback hadden ontvangen.

In-check app Swarm heeft in de Play Store een update gekregen. De dienst, welke na de splitsing van de app Foursquare ontstond, is geüpdatet naar versie 1.1. In de nieuwe versie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd aan de hand van ontvangen feedback. Uiteraard zijn in deze versie ook tal van bugs gefixt en andere elementen voor de stabiliteit geoptimaliseerd.

swarm1.1

Stickers

Bij het inchecken bij een locatie kon je al een sticker kiezen, dat wordt nu makkelijker. Alle beschikbare icoontjes zijn nu opgelicht en worden bij het selecteren geanimeerd, op je profielfoto geplaatst. Op deze manier kan de gebruiker duidelijker zien, welke sticker er is gekozen. In Swarm 1.1 zijn een aantal nieuwe stickers toegevoegd, om de fun-factor nog verder te vergroten.

swarm1.1_2

Inchecken vrienden

Het inchecken van een vriend of vriendin was tot dusver best omslachtig in Swarm. Je moest op het icoontje tikken om aan te geven dat je met een contact was, en vervolgens moest je de naam van de desbetreffende persoon typen. Nu is dit gewijzigd. In de nieuwe versie van Swarm kan je op hetzelfde icoontje klikken, maar opent er (net als bij de eerdere versie van Foursquare) een venster met de beschikbare Swarm-connecties. Op deze manier kan je sneller je vrienden inchecken.

Swarm 1.1 is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store, via onderstaande button.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar: Foursquare
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel