Swarm laat je munten inwisselen voor bonuspunten, Foursquare krijgt vertaalfunctie

Foursquare heeft twee van haar Android-apps bijgewerkt met nieuwe functies. In de app Swarm is het vanaf nu mogelijk om je verdiende munten in te leveren voor bonuspunten. De Android-app van Foursquare is uitgebreid met een vertaalfunctie zodat de digitale reisgids nog handiger wordt tijdens je vakantie.

Swarm

Foursquare heeft haar Android-apps bijgewerkt met nieuwe functies. We beginnen bij de app Swarm, daar vinden we nu de mogelijkheid om munten in te wisselen voor bonuspunten. Als je bijvoorbeeld vaak bij een restaurant komt kan je een bepaald aantal munten inwisselen voor een sticker die twee keer telt. Op deze manier kan je één keer per week het dubbele aantal punten verdienen. Ditzelfde geldt ook voor andere activiteiten. Via het overzicht met stickers kan je je virtuele munten inwisselen voor bonuspunten.

swarm bonus

Foursquare

De digitale gids Foursquare is nu nog prettiger geworden. De nieuwe versie van de applicatie geeft je de mogelijkheid om lokale tips in een andere taal te vertalen naar je eigen taal. Daarnaast is de kaartweergave verbeterd en zijn er verschillende bugs opgelost. Beide applicaties kunnen via onderstaande buttons uit de Play Store gedownload worden.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Foursquare City Guide
Foursquare City Guide
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel