Check-in app Swarm introduceert nieuwe klassementen

Foursquare, de maker van de check-in applicatie Swarm heeft nieuwe klassementen toegevoegd. Haal jij de meeste punten in het nieuwe klassement?

Swarm update

Om je te stimuleren meer check-ins te doen in de Swarm-app zijn de klassementen weer terug in de applicatie. Bij elke locatie waar je incheckt verdien je punten, door zoveel mogelijk punten te verdienen stijg je in het klassement.
Swarm klassementOok zijn er diverse bonuspunten te verdienen, bijvoorbeeld door meerdere dagen in te checken bij een zelfde locatie. Maar ook voor je mayorships en ongewone check-ins krijg je punten. Verder heeft de ontwikkelaar de weergave van “Here now” verbeterd. Via het ‘Here now’ tabblad kun je bekijken wie zich op de gekozen locatie heeft ingecheckt.

De update voor Swarm is te verkrijgen via de Google Play Store. Swarm is een sociaal netwerk waarbij je met andere gebruikers locaties uitwisselt en tegen elkaar strijdt voor het burgemeesterschap van diverse locaties. Locaties kunnen vervolgens gedeeld worden via Twitter en Facebook.

Foursquare Swarm: Check In
Foursquare Swarm: Check In
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel