Pushbullet 17.1: meerdere bestanden tegelijk versturen en meer

Een nieuwe update voor de app Pushbullet wordt momenteel uitgerold. De update naar versie 17.1 maakt het mogelijk om meerdere bestanden tegelijkertijd te versturen. Dit is al een langere tijd een wens van de gebruikers van Pushbullet. Echter biedt de update meer opties.

Pushbullet 17.1

Pushbullet 17.1 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. De vernieuwde applicatie maakt het onder andere mogelijk om meerdere bestanden tegelijk te verzenden. Denk hierbij aan screenshots, documenten, foto’s en andere content die nu niet meer apart verzonden hoeven te worden. De bestanden mogen maximaal 25 MB per bestand groot zijn.

pushbullet 17.1

In de nieuwe versie van Pushbullet is het ook mogelijk om vanuit de Android-app naar je “Channels” te pushen. Kanalen waar je de eigenaar van bent krijg je te zien in het volg-tabblad. Vanaf daar kan je direct je berichten en content pushen. Het is ook mogelijk om vanuit het deelscherm het channel te selecteren.

Tot slot biedt Pushbullet ondersteuning voor het antwoorden op berichten vanuit Skype en Kik, die je voortaan vanaf de PC kunt beantwoorden. Hiervoor is wel Android 5.0 Lollipop of hoger nodig. Eerder bood Pushbullet deze mogelijkheid al voor verschillende andere chat-apps zoals Telegram, WhatsApp, Facebook Messenger, Hangouts en Viber.

De update naar Pushbullet 17.1 kan vanaf nu gedownload worden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Pushbullet: SMS on PC and more
Pushbullet: SMS on PC and more
Ontwikkelaar: Pushbullet
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel