WhatsApp haalt meerkleurige emoticons uit Android-app [update]

WhatsApp heeft de emoticons met meerdere huidskleuren weer uit de app gehaald. De meerkleurige emojis werden onlangs toegevoegd in de beta-versie van WhatsApp. Met de integratie van de emoticons in meerdere huidskleuren kon je kiezen uit zes verschillende varianten.

Meerkleurige emoticons

De emoticons met meerdere huidskleuren zijn verdwenen uit de meest recent uitgebrachte versie van WhatsApp, zo ontdekte DroidApp. Emojis met verschillende huidskleuren werden eind juni toegevoegd aan de beta-versie van WhatsApp in versie 2.12.161. Eerder ontdekte DroidApp al dat in WhatsApp Web de meerkleurige emoticons werden toegevoegd.

emoji whatsapp

In de nieuwste beta-versie van WhatsApp, versie 2.12.173, zijn de meerkleurige smileys niet meer te vinden. De reden voor het ontbreken van de emoticons waarbij je de huidskleur kon kiezen is niet bekend. Eerder haalde WhatsApp ook al de Google Drive-integratie uit de app, die kort daarvoor was toegevoegd aan WhatsApp.

Het is goed mogelijk dat WhatsApp de integratie van de emoticons wil verbeteren of veranderen.

UPDATE 20:25 uur:

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht. Na een aantal dagen zijn in versie 2.12.178 de meerkleurige emoticons weer terug. Je kan hier de WhatsApp v2.12.178 APK downloaden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel