WhatsApp Web krijgt vanaf nu meer functionaliteit

WhatsApp heeft WhatsApp Web voorzien van een aantal nieuwe functies. Een half jaar geleden werd WhatsApp Web, de browser-versie van de populaire chat-app WhatsApp, gelanceerd. De nieuwe functies die toegevoegd zijn komen als een welkome aanvulling.

WhatsApp Web

Ongeveer een half jaar geleden werd WhatsApp Web gelanceerd. Nu heeft WhatsApp Web een aantal nieuwe functies gekregen. De nieuwe functies die nu in de webversie van WhatsApp Web zitten, zijn niet heel bijzonder want al deze functies zagen we eerder al in de Android-app. Toch wil WhatsApp hiermee WhatsApp Web nog interessanter maken. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

Vanaf nu kan je vanuit WhatsApp Web de status en je profielfoto veranderen. Tot vandaag kon dit alleen via je smartphone en niet via de browser-versie van de berichtendienst. Ook nieuw in WhatsApp Web is de mogelijkheid om chats te archiveren of te verwijderen.

In groepsgesprekken is het nu mogelijk om in de browser de meldingen te dempen, de groep te verlaten of om de gehele groepchat te archiveren. Ook het informatievenster van je groepen in WhatsApp Web zijn iets veranderd. De nieuwe functies in WhatsApp Web zijn vanaf nu te vinden in de webversie. Eerder ontdekte DroidApp al de emoticons in verschillende huidskleuren in WhatsApp Web. Later werden de meerkleurige emoticons ook toegevoegd in WhatsApp zelf.

Bekijk ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel