Android 6.0.1 Marshmallow met december beveiligingsupdate uitgerold

Google lijkt te zijn begonnen met het gefaseerd uitrollen van Android 6.0.1 Marshmallow. De update komt samen met de beveiligingsupdate voor de maand december. De Nexus 6 is het eerste toestel die de update krijgt naar Android 6.0.1.

Android 6.0.1 Marshmallow

Verschillende gebruikers met een Nexus 6 maken vanaf vandaag melding van een nieuwe update voor hun smartphone. Google verspreidt een nieuwe build genaamd MMB29K wat tevens de beveiligingsupdate voor de maand december is. Opvallend is de vermelding van de Android-versie; Android 6.0.1 Marshmallow.

Android 6.0.1 marshmallow Nexus 6

We schreven eerder al dat Google achter de schermen bezig is met de ontwikkeling van Android 6.0.1 en Android 6.1 Marshmallow. Google heeft nog geen changelog naar buiten gebracht met de veranderingen en verbeteringen die door zijn gevoerd. Vermoedelijk zijn in Android 6.0.1 Marshmallow een aantal bugs opgelost en zijn er verder geen nieuwe functies toegevoegd aan Android.

In de komende dagen zal de update naar Android 6.0.1 Marshmallow naar verwachting uitgerold gaan worden. Ook andere toestellen zoals de Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 7, Nexus 9 en Nexus 5 zullen de update krijgen met de beveiligingsupdate voor december.

Lees ook

Reageer op dit artikel