Motorola Moto G (2e generatie) ontvangt Marshmallow in Nederland

De Motorola Moto G (2e generatie) krijgt vanaf nu in Nederland de update naar Android 6.0 Marshmallow aangereikt. Er kwamen eerder al een paar berichten binnen over de Marshmallow-update maar nu is het definitief en krijgt ook de Moto G uit 2014 met 4G (versienummer XT1072) de update naar de nieuwste Android-versie.

Motorola Moto G (2e generatie) Marshmallow

Bezitters van de 2e generatie Motorola Moto G uit 2014 kunnen de nieuwste Android-versie binnenhalen op hun smartphone. Het gaat om de update naar Android 6.0 Marshmallow voor in ieder geval de Moto G (Gen 2) met versienummer XT1068 en de 4G-versie met versienummer XT1072. Je hebt geen computer nodig om de update te downloaden, want het komt over-the-air (OTA) beschikbaar. Je krijgt vanzelf een melding van de update op je telefoon.

Motorola Moto G (2e generatie) Marshmallow

DroidApp-lezer Gert-Jan laat weten dat de update 499 MB groot is en software-versie 24.41.34.en.EU als naam heeft meegekregen. Met de update naar Android 6.0 Marshmallow wordt dankzij Doze efficiënter met het accuverbruik omgegaan en kan je sneller media en content delen door de toevoeging van Direct Share. Ook krijg je in Marshmallow de mogelijkheid om de rechten per app aan te passen en is er de niet-storen modus, wordt de opslagruimte van de geheugenkaart en het interne geheugen als één gezien en zijn er diverse andere verbeteringen doorgevoerd.

Moto G 4G camera

Mocht je nog geen melding hebben ontvangen op je ‘Motorola New Moto G’ dan kan je via toestel-instellingen handmatig controleren of er een update voor jouw toestel beschikbaar is. Eerder werd de update ook al voor de Moto G (3e generatie) uitgerold.

De 2e generatie Moto G is nog steeds te koop en door zijn Marshmallow update en scherpe prijs (rond de 140 euro) erg interessant. Het overzicht met specificaties en prijzen vind je via onderstaande button op de Moto G pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel