Huawei Y6 nu tijdelijk met 1000 MB voor 10 euro per maand

Mocht je op zoek zijn naar een degelijke smartphone voor weinig geld, maar met een riante internetbundel; dan hebben wij een interessante aanbieding voor je gevonden. De Huawei Y6 is nu tijdelijk voor 10 euro per maand te krijgen en hiervoor krijg je iedere maand 1000 MB aan internet.

Huawei Y6 aanbieding

De Huawei Y6 werd in oktober vorig jaar uitgebracht in Nederland en is voorzien van een interessant prijskaartje. De laatste tijd is de prijs van deze smartphone nog verder gedaald en dat maakt de telefoon nog interessanter. De Huawei Y6 is voorzien van een 5,0 inch HD-display en ondersteuning voor het 4G-netwerk. Daarnaast is er een 8 megapixel camera en een 2 megapixel front-camera.

Huawei heeft de Y6 uitgerust met een Snapdragon 210 quad-core processor met een rekenkracht van viermaal 1.1 GHz. Ook is er 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan interne opslagruimte. Mocht je hier niet genoeg aan hebben, dan kan je het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 32GB.

Huawei Y6 aanbieding

Hollandsnieuwe

DroidApp heeft een interessante aanbieding voor je gevonden. De Huawei Y6 ‘gratis’ bij een 2-jarig abonnement met 1000 minuten/MB/sms bij Hollandsnieuwe. Je belt met Hollandsnieuwe over het netwerk van Vodafone.

Je kunt je bundel eigenlijk zien als 1000 ‘punten’ waarbij 1 minuut een punt kost, 1 MB je een punt kost en een sms’je 1 punt kost. Wil je de ene maand 800 MB internet verbruiken en 200 minuten, en de andere maand 300 MB en 700 minuten, dan is dat allemaal mogelijk. Bellen in het buitenland gaat uit dezelfde bundel. Je hebt alleen geen toegang tot het 4G-netwerk met Hollandsnieuwe.

De aanbieding

Mocht je interesse hebben, dan kan je de Huawei Y6 aanbieding vinden bij Mobiel.nl (voorheen Studentmobiel). Houd er wel rekening mee dat je eenmalig 19,95 euro aansluitkosten betaalt. Klik hier voor de aanbieding.

Je kunt daar ook kiezen voor de LG G4c (+ €1,00 p.m), Samsung Galaxy J5 (+ €2,00 p.m), Motorola Moto G 3e generatie (+ €3,00 p.m).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel