Huawei Y5: interessante 4G-smartphone voor 99 euro verkrijgbaar

Vanaf vandaag ligt de Huawei Y5 in de winkels. Dit toestel kan gezien worden als budget-smartphone en beschikt over interessante specificaties, waaronder 4G internet. Voor 99 euro verwacht je misschien niet veel soeps, maar dat het anders kan bewijst Huawei met de Y5. De details van de Huawei Y5 zetten we voor je op een rij.

Huawei Y5

Vanaf vandaag is de Huawei Y5 verkrijgbaar, zo ontdekte DroidApp. De betaalbare, compacte smartphone is verkrijgbaar tegen een scherpe prijs van slechts 99 euro. Toch betekent dit niet dat je daarvoor flink moet inleveren op de mogelijkheden van het toestel. De Huawei Y5 is namelijk van alle gemakken voorzien, waaronder Android 5.1 Lollipop, momenteel de meest recente Android-versie.

Huawei Y5

Internetten via 4G

Het compacte formaat zorgt er voor dat je het toestel snel in je zak steekt. De Huawei Y5 is voorzien van een 4,5-inch display met een resolutie van 480 x 854 pixels. Opvallend aan dit betaalbare toestel is dat je kunt internetten via het 4G-netwerk. Ook krijg je toegang tot 2G en 3G en kan je via WiFi verbinding maken met het internet.

Processor en opslag

De Huawei Y5 bevat een Qualcomm Snapdragon 210 quad-core processor met een rekenkracht van 1.1GHz. Daarnaast is er 1GB aan werkgeheugen beschikbaar en 8GB aan opslagruimte voor foto’s, apps en andere bestanden. Dit interne geheugen kan je uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 32GB.

Huawei Y5

Camera en accu

Voor het maken van foto’s is er de 5 megapixel camera aan de achterzijde met autofocus en LED-flitser. Aan de voorkant bevindt zich een 2MP camera. De accucapaciteit van de batterij bedraagt 2000 mAh.

Aanschaffen

Zoals gezegd is vanaf vandaag de Huawei Y5 verkrijgbaar voor slechts 99 euro. Een compleet overzicht van prijzen, specificaties en gerelateerd nieuws vind je via onderstaande button op de Huawei Y5 toestel-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel