Honor 7 komt naar Nederland voor opvallend lage prijs van 350 euro [update]

Honor heeft vandaag in Londen meer details bekend gemaakt over de komst van de Honor 7 naar Nederland. Daarbij is de opvallend lage prijs van 350 euro direct het meest opvallende aan het erg interessante toestel van Honor. De Honor 7 is met deze prijs een interessant alternatief voor de vlaggenschepen die momenteel aangeboden worden door de verschillende fabrikanten. Wat de Honor 7 zo speciaal maakt, vertellen we je graag.

Honor 7

Honor heeft in Londen zojuist meer details naar buiten gebracht over de komst van de Honor 7 naar Europa. Honor kondigde de Honor 7 eind juni aan en het toestel is al meer dan 9 miljoen keer gepreorderd. Lange tijd wilde Honor niks prijsgeven over de prijs van de Honor 7, tot vandaag. Op het prijskaartje van de Honor 7 staat een bedrag van 350 euro, wat lager is dan de prijzen van andere smartphones met vergelijkbare specificaties.

Honor 7

De Honor 7 is uit metaal vervaardigd, heeft een 5,2 inch Full-HD beeldscherm en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Onder de motorkap van de Honor 7 is een krachtige 2.2 GHz octa-core processor te vinden en biedt het toestel 3GB aan RAM-geheugen. Het interne geheugen van 16GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Honor voorziet de Honor 7 van 3100 mAh accucapaciteit en laat je foto’s maken met de 20 megapixel camera. Natuurlijk biedt het toestel je ook toegang tot het snelle 4G-netwerk.

Honor 7 Nederland

Op de Honor 7 is Android 5.0 Lollipop geïnstalleerd met de nieuwste EMUI 3.1 interface. Het toestel komt naar Nederland in de kleuren wit en zwart. Wanneer de Honor 7 precies beschikbaar is, zullen we dit bericht updaten. Hou de website dus zeker in de gaten.

Update:

Honor heeft zojuist bekend gemaakt dat de Honor 7 vanaf eind volgende week (week 36) uitgeleverd zal gaan worden. Via de online winkel van Honor, vMall, zal het toestel tot 31 augustus verkrijgbaar zijn met 50 euro korting. Je kan de Honor 7 ook aanschaffen bij de onderstaande webwinkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel