Honor 7: al 9 miljoen pre-orders voor vlaggenschip Honor

Eind juni kondigde Honor, het dochtermerk van Huawei, de Honor 7 aan. Met dit toestel wil Honor de strijd aan gaan met de grote merken als Samsung, LG, HTC en Sony. De Honor 7 heeft voor deze ‘strijd’ alles in huis. Nu blijkt het toestel alle verwachtingen te overtreffen.

Honor 7

De Honor 7, die eind juni werd aangekondigd, heeft een mijlpaal opgeleverd voor de Chinese fabrikant. In China is het toestel al negen miljoen keer gepreorderd. Het is volgens Honor het eerste product van de fabrikant dat in zo’n korte tijd zoveel bestellingen kreeg.

Honor 7

Honor wil met de Honor 7 bewijzen dat het de strijd aan durft te gaan met andere smartphones uit het high-end segment, zoals de Samsung Galaxy S6, LG G4 en HTC One M9. Honor voorziet de Honor 7 van alle gemakken die je op een smartphone wenst. Hierbij kan gedacht worden aan de 20 megapixel camera, een metalen design met vingerafdruk-sensor en een razendsnelle processor.

“Om het toestel te laten voldoen aan de behoefte van de Europese smartphone-gebruikers zullen een aantal aanpassingen doorgevoerd worden”, zo laat Dimitry Vleugel van Honor aan DroidApp weten. Hierbij gaat het zowel om de hardware als om de software van de Honor 7.

De Honor 7 wordt later dit jaar verwacht in Europa.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel