Honor 6+: beta-versie Android 5.1 en EMUI 3.1 beschikbaar

Honor heeft vandaag het startschot gegeven voor de beta-test van Android 5.1 Lollipop en EMUI 3.1 voor de Honor 6 en de Honor 6+. Vanaf vandaag kunnen bezitters van de Honor 6 zich aanmelden als tester om zo als eerste toegang te krijgen tot de nieuwe functies die de nieuwe Android-versie te bieden heeft.

Honor 6+: Android 5.1 en EMUI 3.1

Bezitters van de Honor 6 in Frankrijk en Duitsland kunnen vanaf nu zich aanmelden als beta-tester van Android 5.1 Lollipop en EMUI 3.1. In Nederland kunnen bezitters van de Honor 6+ zich aanmelden voor de beta-test van de nieuwste Android-versie in combinatie met de meest recente versie van EMUI. De feedback van gebruikers wordt gebruikt om de software-update verder te optimaliseren.

Honor 6 Plus

Zowel de Honor 6 als de Honor 6+ zullen een update krijgen naar Android 5.1 Lollipop. Komende zomer zal Honor, het dochtermerk van Huawei, de updates uitrollen naar allebei de toestellen. Nederlandse bezitters die Android 5.1 Lollipop met EMUI 3.1 willen testen op de Honor 6+ kunnen zich aanmelden via de volgende stappen.

Stuur voor 5 juli 2015 een mail naar nl.info@hihonor.com met als onderwerp ‘FUT Honor 6+’. In de mail vermeld je het IMEI-nummer van je Honor 6+. Via de mail zal je verder op de hoogte gehouden worden van de Honor 6+. Eerder dook al een video op van de Honor 4X met Android 5.1 Lollipop en EMUI 3.1.

Lees hier alles over de Honor 6+.

Lees ook

Reageer op dit artikel