Dochtermerk Huawei vanaf vandaag met Honor 3C en Honor 6 in Nederland

Huawei heeft met het dochtermerk Honor een nieuw smartphonemerk gelanceerd. Het merk werd gisteravond in Berlijn gepresenteerd aan het publiek en zal met twee toestellen de Nederlandse markt veroveren. Vanaf vandaag is de Honor 6 al verkrijgbaar.

Honor, het dochtermerk van Huawei, begint vanaf vandaag met het verkopen van de Honor 6. Het toestel werd eerder dit jaar al aangekondigd, maar was toen nog niet bestemd voor de Nederlandse markt. Daar komt met de officiële lancering gisteren in Berlijn verandering in. Naast de Honor 6 is ook de Honor 3C aangekondigd, welke ook naar Nederland zal komen.

Honor 6

Honor 6

De Honor 6 is het vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Het toestel beschikt over een krachtige octa-core processor waarvan vier 1.7 GHz en vier 1.3 GHz. Aan boord van het toestel bevindt zich 3 GB RAM geheugen, 5 inch Full-HD beeldscherm en een 13 megapixel camera. Het toestel wordt voorzien van een 3100 mAh accu. Het toestel biedt daarnaast toegang tot LTE / 4G en 4G+ netwerken.

Honor is het dochtermerk van Huawei, en op het toestel vinden we dan ook de User Interface van Huawei terug: Emotion UI 2.3. Het toestel zelf draait op Android 4.4.2 KitKat. De Honor 6 zal 299 euro gaan kosten.

Honor 3c

Honor 3C

De Honor 3C is wat lager geprijsd dan de Honor 6 en kost 139 euro. Aan boord heeft het toestel 2 GB RAM-geheugen, een 8 megapixel camera, 5 megapixel front-camera, 2300 mAh batterij en een 1.3 GHz quad-core processor. Het beeldscherm betreft eveneens een 5 inch beeldscherm met een HD-beeldscherm.

Honor in Nederland

Honor zal enkel online verkocht gaan worden. In Nederland zal Bol.com de eerste webwinkel zijn die het toestel mag gaan verkopen. Bij aanschaf van de Honor 6 krijg je tijdelijk een gratis bookcover voor de Honor 6. Benieuwd naar de Honor 6 of wil je hem gelijk bestellen? Klik dan op onderstaande links.

De Honor 3C komt medio november naar Nederland.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel