Android 4.4 KitKat beschikbaar voor Huawei Ascend P6

De Huawei Ascend P6 heeft vandaag de update naar Android 4.4 KitKat gekregen. Onlangs zocht Huawei al beta-testers voor de nieuwe versie van het Android-besturingssysteem, maar is nu voor iedereen beschikbaar in Nederland en andere landen in West-Europa.

Nederlandse gebruikers van de Huawei Ascend P6 kunnen vanaf vandaag de update naar Android 4.4 KitKat ophalen. De update is 789MB groot en via het toestel zelf (OTA) te downloaden. Onlangs zocht Huawei Duitsland beta-testers om zo de nieuwe update voor de Huawei Ascend P6 te testen.

Android 4.4 Huawei Ascend P6

Huawei slaat met Android 4.4 KitKat de update naar Android 4.3 over, en gaat direct van Android 4.2 naar Android 4.4. Bij de update is ook de Huawei Emotion UI (User Interface) van een nieuwe lik verf voorzien, want deze wordt geüpdatet van versie 1.6 naar versie 2.3.

Voor het fotograferen zijn in de update verder nieuwe filters toegevoegd. Daarnaast kan je bij het maken van je foto’s automatisch vanaf nu een watermerk toevoegen. De nieuwe functie Phone Manager maakt het mogelijk om beter inzicht te krijgen in je bestanden die op de smartphone zijn opgeslagen. In de update is na het invoeren van de juiste pincode, niet meer nodig de ‘OK’-toets te gebruiken. De telefoon zal automatisch ontgrendeld worden, na het invoeren van de juiste pincode.

Android 4.4. KitKat is vanaf nu beschikbaar voor de Nederlandse bezitters van de Huawei Ascend P6. Daarnaast is de update ook in andere landen in West-Europa beschikbaar gesteld.

Update 27-01-2015: Huawei Ascend P6-bezitters kunnen update Android 4.4 KitKat nu zelf installeren

Via Joshua

Lees ook

Reageer op dit artikel