Huawei Ascend P6: beta-testers gezocht voor Android 4.4 KitKat

Van de zomer van dit jaar zal Huawei Android 4.4 KitKat uitbrengen voor de Huawei Ascend P6. Huawei is nu bezig met het vinden van beta-testers om zo de stabiliteit van Android 4.4 KitKat te garanderen voor de Huawei Ascend P6.

Huawei heeft een opmerkelijk bericht naar buiten gebracht. Huawei Ascend P6 bezitters kunnen zich aanmelden voor het beta-test programma van Android 4.4 KitKat voor de Ascend P6. Van de zomer, naar eigen zeggen begin juli, komt Huawei met Android 4.4 KitKat voor het paradepaardje van afgelopen jaar; de Huawei Ascend P6.

Huawei Ascend P6

Naast de update naar Android 4.4 KitKat zal Huawei voor de Ascend P6 ook de nieuwe EmotionUI interface 2.3 uitbrengen. EmotionUI is de eigen laag die Huawei bij haar toestellen over het besturingssysteem legt, zoals Samsung dat met TouchWiz doet en HTC met HTC Sense. De verandereringen in EmotionUI 2.3 zijn onder meer het toevoegen van meer filters, en eventueel een watermerk, over je foto’s. Verder verbeterde prestaties van de smartphone en een verbeterd lockscreen.

Zoals gezegd zoekt Huawei naar 500 beta-testers die Android 4.4 KitKat en EmotionUI 2.3 op hun Huawei Ascend P6 willen proberen. Echter is dit helaas alleen voor Huawei Ascend P6-bezitters in Duitsland. Nederland zal helaas toch echt op de officiële update moeten wachten. Mocht je toch in Duitsland woonachtig zijn, dan kan je je hier aanmelden als beta-tester.

Bron: SmartDroid

Lees ook

Reageer op dit artikel