Huawei EMUI 3.0 update komt ook naar oudere toestellen

Huawei gaat beginnen met het uitrollen van de update naar EMUI 3.0. EMUI staat voor Emotion UI en is de naam van de schil die Huawei gebruikt over de Android-interface. Niet alleen nieuwe Huawei toestellen krijgen Huawei Emotion UI 3.0, ook eerder uitgebrachte toestellen worden voorzien van de vernieuwde interface.

huawei_update

Huawei heeft inmiddels de Huawei Ascend G7 en Huawei Ascend Mate 7 al voorzien van EMUI 3.0. De update naar Emotion UI 3.0 zal voor de Huawei Ascend P6 en P6s in november verschijnen. De Huawei Ascend P7 zal 25 november voorzien worden van de EMUI 3.0 interface, maar 20 oktober zal er al een developer-versie voor de Huawei Ascend P7 uitgebracht worden. De update zal middels OTA (Over-The-Air) uitgerold worden.

Huawei EMUI 3.0

De Huawei Ascend Mate2, Honor 3C en 3C 4G en de Honor 3X zullen eveneens in november 2014 de update krijgen naar EMUI 3.0. De Huawei Ascend Mate, Ascend D2 en Honor3 krijgen in december van dit jaar vermoedelijk de vernieuwde interface naar versie 3.0. Het gaat hier wel om releasedata van Huawei in China. De exacte releasedata voor Nederland is nog niet bekend.

Via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel