‘LG G2 krijgt update naar Android L met LG G3-interface’

LG gaat het paradepaardje van 2013, de LG G2, voorzien van de nieuwste Android-versie; Android L. Bronnen melden daarnaast dat bij de update de interface uit de LG G3 ook beschikbaar komt voor de LG G2. Android L zal in de herfst van dit jaar beschikbaar komen voor fabrikanten, waarna fabrikanten eventuele aanpassingen in Android L kunnen doorvoeren.

De Koreaanse fabrikant LG gaat de LG G2 voorzien van Android L. De Italiaanse website TuttoAndroid dat betrouwbare bronnen hebben gemeld dat de high-end smartphone van LG niet in de steek wordt gelaten. De update naar Android L voor de LG G2 volgt samen met de uitrol van de LG G3 UI (User Interface) welke ook naar de LG G2 zal komen.

LG heeft zelf nog geen reactie gegeven op het gerucht, maar het is aannemelijk dat LG inderdaad de LG G2 gaat voorzien van Android L. LG kondigde eind mei de opvolger van de LG G2 aan; de LG G3. Echter is momenteel de LG G2 nog een perfect toestel gezien de specificaties. De update naar Android L maakt de keuze voor het toestel nog interessanter.

Android L zal in de herfst van dit jaar beschikbaar komen voor de fabrikanten en providers. Vanaf dat moment kunnen zij het besturingssysteem geschikt maken voor hun toestellen. Het is de verwachting dat begin 2015 Android L beschikbaar komt voor de LG G2, mochten de geruchten juist zijn. In maart 2014 bracht LG de update naar Android 4.4.2 KitKat uit voor de LG G2.

Bekijk hier de screenshots van Android L voor een voorproefje.

Via: SmartDroid

Lees ook

Reageer op dit artikel