LG G3: Android 5.0 Lollipop update wordt vanaf nu uitgerold

Goed nieuws voor de bezitters van de LG G3. Het vlaggenschip van LG; de LG G3 kan vanaf vandaag de update naar Android 5.0 Lollipop verwachten. Eerder deze week kondigde LG aan dat het deze week zou starten met de uitrol van de update.

LG is begonnen met het uitrollen van Android 5.0 Lollipop voor de LG G3. Van het weekend werd bekend dat LG deze week zou beginnen met het uitrollen van de Lollipop update voor de LG G3. De update zou in eerste instantie starten in Polen, maar nu lijkt de update ook de Duitse gebruikers te hebben bereikt, zo meldt Caschy.

LG G3 Android 5.0 Lollipop

De update voor de LG G3 betreft versienummer V19l-november-12-2014 en is Over-The-Air te downloaden (OTA), dus rechtstreeks via het toestel, zonder tussenkomst van een computer. Android 5.0 Lollipop voor de LG G3 is 538,12 MB groot.

LG G3 Android 5.0 Lollipop

Over Android 5.0 Lollipop heeft LG wel haar eigen Optimus UI-skin gelegd. Desondanks zijn gewoon de bekende Android 5.0 Lollipop features te gebruiken, waaronder de gast-modus. Ook Google Now reageert in Lollipop op het commando ‘OK Google’, zonder dat het scherm aan hoeft te staan.

googlenow

Zoals gezegd is de update niet alleen in Polen uitgerold, maar ook al in Duitsland beschikbaar. Heb je op jouw Nederlandse, of Belgische LG G3 ook al de melding voor de update gekregen? We horen het graag!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel