LG G2: Android 5.0 Lollipop update uit in Nederland

Nederlandse bezitters van de LG G2 kunnen vanaf nu een nieuwe update downloaden. Het gaat om de update naar Android 5.0 Lollipop voor de LG G2.

LG G2: Android 5.0 Lollipop

Android 5.0 Lollipop wordt vanaf nu uitgerold voor de LG G2. De LG G2 kwam twee jaar geleden uit en heeft erg goede resultaten behaald met deze smartphone.

De update voor de LG G2 naar Android 5.0 Lollipop maakt het toestel weer wat sneller en moderner. De vormgeving van de interface is aangepast en de stabiliteit is flink verbeterd. Daarbij is er ook aandacht besteed aan het uithoudingsvermogen. In januari lekte de nieuwe dingen al uit, die verwerkt zouden worden in de Lollipop-update.

De LG G2 werd vorig jaar opgevolgd door de LG G3 en vandaag zal LG de LG G4 aankondigen. Toch blijft de LG G2 met zijn lage prijs een interessante optie. De LG G2 heb je bijvoorbeeld al voor zo’n 300 euro.

LG G2

Opvallend is dat de update naar Lollipop voor de LG G2 nog niet over-the-air (OTA) beschikbaar is. Dit houdt in dat je de update nog niet direct via het toestel op kunt halen. De Lollipop-update heeft versienummer V30.

De update kan je binnenhalen via het softwareprogramma LG Mobile Support Tool voor op de Windows-computer. Mac wordt volgens LG niet ondersteund. Het is niet bekend of LG ook de update OTA aan gaat bieden, maar dit is wel de verwachting.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel