LG G4: nieuwe teaser-video’s tonen LG UX 4.0 interface en leer

In de dagen voor de aankondiging van de LG G4 krijgen we steeds meer te weten over de LG G4. Nu zijn er vier nieuwe teaser-video’s online gezet door de fabrikant. Deze geven meer beeld van de LG UX 4.0 interface en het gebruik van leer bij de LG G4.

LG G4 teaser

Over vijf dagen zal het Koreaanse LG het nieuwe vlaggenschip voor 2015 aankondigen: de LG G4. Het toestel zal 28 april gepresenteerd worden en een dag later al in Noord-Korea in de winkels liggen. Wanneer het toestel in de Nederlandse winkels komt te liggen, horen we waarschijnlijk pas bij de aankondiging.

5-lg-g4-front

De LG G4 is al meerdere keren opgedoken in het geruchtencircuit en vooral de laatste weken wordt er steeds meer duidelijk over het toestel. Een eerdere LG G4 video-teaser onthulde al het 5,5 inch beeldscherm met indrukwekkende specificaties.

LG UX 4.0

Nieuwe teasers die vandaag door de fabrikant zijn gepubliceerd laten zien wat de vernieuwde LG UX 4.0 interface te bieden heeft. Inclusief functies zoals Ringtone ID en de camera. De andere video geeft meer informatie over het gebruik van leer bij de LG G4. Tevens zijn er nog twee interessante teasers uitgebracht waar de LG G4 in te zien is.Op 28 april zal LG de LG G4 aankondigen. Uiteraard lees je op DroidApp alles over de nieuwe LG G4.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel