LG UX 4.0: vernieuwde interface-skin voor LG G4 getoond

LG zal eind april de LG G4 aankondigen. Het vlaggenschip voor 2015 van LG zal voorzien zijn van een compleet vernieuwde user interface (UI). LG laat ons nu de LG UX 4.0 interface zien.

LG G4

LG zal op 28 april de LG G4 aan gaan kondigen. Om ons alvast klaar te stomen voor de aankondiging heeft LG vandaag beelden naar buiten gebracht van de vernieuwde LG UX 4.0 interface. UX staat hierbij voor ‘User Experience’ en de nieuwe versie zal op de LG G4 te vinden zijn.

LG UX 4.0

LG UX 4.0

LG UX 4.0 zal net als de voorgaand versies voorzien zijn van KnockCode en KnockOn waarmee je het toestel op een snelle en handige manier kunt ontgrendelen, middels tikken op het scherm. Volgens LG zal LG UX 4.0 vooral persoonlijker worden en gemakkelijker zijn om te bedienen. Daarbij zal de nieuwe functie ‘Quick Shot’ de mogelijkheid geven om razendsnel een foto te schieten, zelfs wanneer het scherm uitgeschakeld is.

Een andere nieuwe functie is ‘Smart Board’. Hier wordt verschillende informatie verzameld en weergegeven uit bijvoorbeeld je agenda, de muziekspeler, de gezondheids-app op de LG en nog een aantal andere apps.

De galerij in LG UX 4.0 zal meer de focus leggen op de herinneringen die je bij foto’s hebt. Hierbij kan Gallery momenten herkennen en bundelen in aparte albums, waardoor je de momenten snel gevonden hebt.

Een andere nieuwe functie is ‘Smart Alerts’. De gebruiker krijgt met Smart Alerts gepersonaliseerde adviezen waarbij rekening wordt gehouden met het weer en de dagelijkse activiteiten die je dagelijks uitvoert. Ga je elke ochtend hardlopen en gaat het straks regenen? Geen probleem, LG UX 4.0 zal je dit laten weten zodat je niet verzopen thuiskomt.

We zijn erg benieuwd naar de nieuwe LG UX 4.0 interface. In bovenstaande video kan je de volledige nieuwe functies bekijken.

via LG

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel