LG brengt interessante budget-toestellen uit in Nederland

LG is vandaag begonnen met het uitleveren van nieuwe toestellen. Het gaat om de mid-end lijn waarin de LG Spirit, LG Magna, LG Joy en LG Leon vallen. Alle toestellen zijn scherp geprijsd.

LG

LG heeft bekend gemaakt dat het vier nieuwe toestellen vanaf nu op de Nederlandse markt gaat uitbrengen. Het gaat om vier toestellen welke aan zijn gekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. De meest opvallende van de vier toestellen is de LG Spirit, welke vanaf vandaag al direct beschikbaar is in Nederland.

LG Magna

LG Magna

In mei zal de LG Magna uitgebracht worden in Nederland. Het toestel krijgt een verkoopprijs van 199 euro mee. De LG Magna heeft een 8 megapixel camera, een 1,3 GHz quad-core processor en draait op Android 5.0 Lollipop. Het toestel is al te pre-orderen bij onder andere Bol.com.

LG Leon

LG Leon

De LG Leon 4G komt vanaf begin april voor 159 euro in de schappen te liggen. Voor 129 euro heb je de 3G-versie van dit toestel. Je hebt met de LG Leon 4G een 8 megapixel camera en 8GB intern geheugen en de 3G versie van de Leon heeft een 5 megapixel camera en 4GB intern geheugen. De LG Leon kan je alvast pre-orderen bij Bol.com.

LG Joy

LG Joy

LG zal in mei de LG Joy uitbrengen. Dit toestel heeft een 5 megapixel camera en krijgt een adviesprijs van 99 euro. Hiermee is het toestel de goedkoopste van de vier toestellen. De LG Joy heeft een 1,2 GHz dual-core processor.

LG Spirit

LG Spirit

De LG Spirit is een toestel welke vanaf nu al bij de eerste Nederlandse winkels is te vinden. Het toestel draait op Android 5.0 Lollipop en is voorzien van ondersteuning voor 4G. Het toestel heeft een 4,7 inch beeldscherm en een 8 megapixel camera. De LG Spirit 4G kost zo’n 200 euro en kan je onder andere vinden bij Bol.com.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel