LG toont 4 nieuwe middensegment-smartphones

Op een media-event tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, heeft LG vier nieuwe smartphones getoond. LG wil hiermee bewijzen dat uitgebreide toestellen niet duur hoeven te zijn.

LG heeft op het Mobile World Congress in Barcelona drie nieuwe smartphones getoond uit het middensegment. Het gaat om de LG Magna, LG Spirit, LG Leon en LG Joy. Alle drie de toestellen krijgen volgens LG dezelfde optimale gebruikservaring zoals je die kent uit de premium-smartphones van LG.

LG

LG Magna

De LG Magna dankt zijn naam aan ‘ultiem’. Magna betekent in het Latijns namelijk ‘ultiem’. Het toestel is voorzien van een 5 inch beeldscherm. Het toestel is voorzien van een quad-core processor en een 8 megapixel camera aan de achterzijde. De voorzijde van het toestel is uitgerust met een 5 megapixel camera.

LG Spirit

LG wil met de LG Spirit de innovatieve geest van LG weerspiegelen. Het toestel is voorzien van een 4,7 inch beeldscherm en een 8 megapixel camera. Bij dit toestel zijn de randen langs het scherm (zogenoemde bazels) een stuk dunner dan bij vergelijkbare toestellen. De LG Spirit is voorzien van een quad-core processor. Voor iets minder dan 200 euro heb je de LG Spirit in huis.

LG Leon

De LG Leon is een compact toestel met een premium-behuizing, zo weet LG te melden. Het toestel is voorzien van een 4,5 inch beeldscherm en een quad-core processor. Foto’s schieten kan met de LG Leon dankzij de 8 megapixel camera. Voor rond de 150 euro heb je een LG Leon.

LG Joy

De LG Joy is de kleinste smartphone van de vier. Het toestel is uitgerust met een 4 inch beeldscherm en een 5 megapixel camera. Dit toestel zal naar verwachting voor minder dan 100 euro over de toonbank gaan.

Alle vier de toestellen zullen draaien op Android 5.0 Lollipop. LG zal de toestellen in de maanden maart en april uitbrengen in Nederland.

Op het Mobile World Congress doet LG ook meer informatie uit de doeken over de LG Watch Urbane. Wat er tot nu toe bekend is over de stijlvolle LG Watch Urbane lees je hier. Wanneer er meer informatie bekend is, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees ook

Reageer op dit artikel