LG G4: achterzijde van strak vormgegeven toestel uitgelekt

LG is achter de schermen druk bezig aan de tekentafel met de LG G4. Het bedrijf wil zich mengen in de strijd tussen topmodellen van Samsung en HTC. Nu is de vermoedelijke achterkant van de LG G4 uitgelekt op het internet.

LG G4

Het Koreaanse LG is achter de schermen druk bezig met het ontwerp van de LG G4. Uiteraard zullen meer dingen meespelen, want ook de specificaties moeten op en top zijn. Het Twitter-account OnLeaks heeft naar eigen zeggen de eerste foto van de LG G3-opvolger: de LG G4. Het toestel laat de achterkant van het toestel zien. OnLeaks heeft gewerkt voor de Franse site NWE, die doorgaans goede bronnen in huis heeft. Of deze foto van de LG G4 echt is, is natuurlijk afwachten.

LG G4

Knoppen aan de achterzijde

De knoppen aan de achterzijde van het toestel blijven, waardoor de zijkanten van het toestel strak kunnen blijven. Dit zagen we eerder al bij de LG G2 en LG G3 en diverse andere toestellen van LG. Wanneer dit lek klopt, zal het toestel een licht gebogen achterkant krijgen lijkt het. Daarbij zal er gebruik gemaakt worden van een wat grijze kleurstelling.

De strijd aan met Samsung en HTC

De bron meldt dat de LG G4 de volgende afmetingen zal krijgen: 148.9 x 76.5 x 9.9 millimeter. Daarmee zal het toestel een stuk groter worden dan de HTC One M9 en de Samsung Galaxy S6. Met deze twee toestellen wil LG de strijd aan gaan. De LG G4 wordt naar verwachting in april van dit jaar aangekondigd en zal niet veel later in de winkels te vinden zijn, zo is de verwachting. Dit, omdat de concurrentie ook in april haar vlaggenschepen uitbrengt.

Wat vind jij van de LG G4?

via MobiFlip

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel