Global Mobile Awards 2015: beste smartphone LG G3

Op het Mobile World Congress heeft de organisatie GSMA haar jaarlijkse Global Mobile awards uitgereikt. De grote winnaars van dit jaar zijn LG, Motorola, Apple en Microsoft.

In de categorie beste smartphone ging zowel de LG G3 als de Apple iPhone 6 er met de award vandoor. Over de LG G3 sprak de jury lovende woorden: “Affordable excellence with winning design – its edge-to-edge screen offers the best quality mobile viewing experience around today.”Header LG G3

Motorola ging met de award voor beste budget smartphone naar huis, de Motorola Moto E is volgens de jury: “Een product wat prijs en performance naar een hoger niveau tilt zonder daarbij compromissen te sluiten.”

Microsoft kreeg voor de Surface Pro 3 een award voor beste tablet volgens de jury omdat “Deze tablet zo is ontworpen dat het een brug slaat tussen het gemak van een computer en het formaat van een tablet.”

IFTTT of IF zoals de dienst tegenwoordig heet, ging er met de jury prijs voor beste mobiele applicatie vandoor. “IF brengt meerdere diensten samen op een platform, hierdoor worden de individuele diensten flexibel en intuïtief daarvan profiteren uiteindelijk alle gebruikers.”. IF kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande link!

IFTTT
IFTTT
Ontwikkelaar: IFTTT, Inc
Prijs: Gratis+

Lees ook

Reageer op dit artikel