Honor komt met Honor 4X en Honor 6 Plus naar Nederland [update]

Honor heeft vanavond op een persconferentie in Barcelona twee nieuwe toestellen gelanceerd voor de Europese markt. Wij deden vanmiddag al een interessante ontdekking omtrent de Honor 4X en Honor 6 Plus.

Honor is het dochtermerk van Huawei en heeft al een aantal toestellen uitgebracht voor de Nederlandse markt. De Honor Holly is de meest recente en verder zijn er de Honor 3C en Honor 6. Dit aanbod wordt binnenkort aangevuld met twee nieuwe toestellen.

De nieuwe toestellen die Honor naar verwachting zal gaan lanceren vanavond zijn de Honor 4X en de Honor 6 Plus, zo ontdekte DroidApp op de website van Honor. Daar zijn de toestellen vanmiddag al online gezet.

Honor 6 Plus

Honor 6 Plus

De Honor 6 Plus is geen nieuw toestel, maar wel een erg interessant toestel. Het toestel is voorzien van interessante specs zoals een octa-core processor, 3600 mAh accu en twee camera’s aan de achterzijde. Qua vormgeving en uitgebreide specificaties gaat het toestel keihard de strijd aan met de Apple iPhone 6 Plus.

Honor 6 Plus

In februari schreven we al een uitgebreid bericht over de Honor 6 Plus. Toen onthulde Honor al dat het toestel mogelijk naar Nederland zou kunnen komen. Vanavond zal dat vermoedelijk bevestigd worden. De Honor 6+ zal nog dit voorjaar in de winkels liggen, de verkoopprijs van dit toestel is nog niet officieel bekend gemaakt.

Honor 4X

De Honor 4X zal ook naar Nederland komen. Het toestel is voorzien van een 64-bit 1,2GHz octa-core processor en een 13 megapixel camera. Aan de voorzijde van de Honor 4X is nog eens een 5 megapixel camera te vinden. Het 5,5 inch HD-scherm geeft vervolgens deze foto’s perfect weer.

Honor 4X

Wil je werk en privé gescheiden houden? Geen probleem. De Honor 4X is voorzien van ondersteuning voor dual-sim. Hierdoor kan je twee simkaarten in het toestel stoppen. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat, maar krijgt een update naar Android 5.0 Lollipop. Verder biedt het toestel 2GB aan RAM-geheugen en krijgt de Honor 4X een 3000 mAh accu mee.

De Honor 4X zal een prijskaartje van 199 euro mee krijgen en nog dit voorjaar beschikbaar zijn op de Nederlandse markt.

Lees ook

Reageer op dit artikel