Wiko Highway Pure: dunste 4G-smartphone gepresenteerd

Wiko heeft in Barcelona twee interessante smartphones aangekondigd. Het gaat om de Wiko Highway Star en de Wiko Highway Pure. De Wiko Highway Pure is de dunste 4G-smartphone van dit moment.

Op het Mobile World Congress in Barcelona heeft fabrikant Wiko twee nieuwe smartphones gepresenteerd. De meest opvallende is wel de Wiko Highway Pure.

Wiko Highway Pure

Wiko Highway Pure

De Wiko Highway Pure is een opvallende telefoon want het toestel is slechts 5,1 millimeter dik en weegt slechts 98 gram. Toch is de Wiko Highway Pure voorzien van alle uitgebreide mogelijkheden.

Qua mogelijkheden is het niet uitgedund. De Wiko Highway Pure is voorzien van een 4,8 inch HD-scherm, een 1.2 GHz quad-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB intern geheugen, een 8 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. De accu in de Wiko Highway Pure betreft een 2000 mAh sterke batterij.

De Wiko Highway Pure draait op Android 4.4.4 KitKat. Het toestel zal naar verwachting in mei leverbaar zijn voor zo’n 300 euro.

Wiko Highway Star

Wiko Highway Star

Net als de Highway Pure is de Wiko Highway Star voorzien van 4G-ondersteuning. De Highway Star is vervaardigd uit aluminium en biedt verder een 5 inch beeldscherm, 1.5 GHz octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB intern geheugen, 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera en Android 4.4.4 KitKat.

Naar verwachting zal dit toestel vanaf april in de winkels liggen voor ongeveer 300 euro.

Lees ook

Reageer op dit artikel