Mobile World Congress – 2 maart 2015: wat heb je gemist?

Vandaag ging het Mobile World Congress officieel van start en hoewel sommige merken gisteren al hun toestellen groots lanceerden zijn er ook vandaag een aantal nieuwe smartphones en tablets uitgebracht. We zetten het nieuws van vandaag nog even op een rijtje.

Sony Xperia M4 Aqua

Sony

Sony heeft op het MWC een waterbestendige smartphone, de Xperia M4 Aqua aangekondigd en de Xperia Z4 Tablet. Maar je kunt meer met beide apparaten dan alleen onder de kraan houden.

Wiko header

Wiko

Wiko heeft in Barcelona twee smartphones aangekondigd. De Wiko Highway Star en de Wiko Highway Pure en die laatste is de dunste 4G-smartphone van dit moment.

Lenovo Vibe Shot header

Lenovo

Lenovo heeft in Barcelona op het Mobile World Congress de Lenovo Vibe Shot aangekondigd. De Lenovo Vibe Shot heeft de authentieke vormgeving van een digitale camera, met uitgebreide mogelijkheden op het gebied van het maken van foto’s.

Kazam Tornado 455L

Kazam

Op het Mobile World Congress heeft Kazam de nieuwe Kazam Tornado 455L aangekondigd. Kazam is opgericht door ex-HTC bestuurders.

Google Header material

Google

Google maakte vandaag bekend dat het plannen heeft om Google+ op te gaan splitsen en kondigde haar eigen betaalplatform, Android Pay aan.

Ander nieuws

Dit jaar kun je je belastingaangifte regelen via een app. HTC heeft bevestigd dat de HTC One M8 een processor upgrade krijgt en daarmee HTC One M8s gaat heten. Ook verscheen er vandaag een teaser van Huawei die hint naar de komst van de Huawei P8.

Wil je weten wat er gisteren is gebeurd rondom het Mobile World Congress? Lees het hier.

Lees ook

Reageer op dit artikel