Mobile World Congress – 1 maart 2015: wat heb je gemist?

Hoewel het Mobile World Congress officieel morgen pas van start gaat, hebben een aantal merken vandaag de toestellen al aangekondigd. Met Samsung en HTC in de hoofdrol, maar er is meer. Mocht je dat vandaag gemist hebben, dan zetten wij de nieuwtjes nog even op een rijtje.

htc-one-m9

HTC

HTC heeft de langverwachte HTC One M9 aangekondigd. De opvolger van de HTC One M8 is qua vormgeving niet veel veranderd, maar is onder de motorkap wel op veel gebieden verbeterd. Daarnaast heeft HTC een fitness-tracker HTC Grip en de virtuele bril HTC Vive.

s6-edge-header

Samsung

Samsung heeft vanavond twee toestellen aangekondigd. De Samsung Galaxy S6 met een vernieuwde behuizing en de Samsung Galaxy S6 Edge met doorlopende schermen. Op de twee toestellen is de vernieuwde TouchWiz-interface te vinden.

> Bekijk hier de vergelijking tussen de HTC One M9 en de Samsung Galaxy S6

huawei-header-barcelona

Huawei

Het Chinese Huawei heeft een wearable uitgebracht, die van de week al was uitgelekt. De Huawei Watch is misschien wel de mooiste smartwatch die we tot nu toe hebben gezien. Er is echter een grote maar… dat lees je in onderstaand bericht.

acer-liquid-z520-header

Acer

Acer trapte vanmorgen af met de introductie van de Acer Liquid Z220 en de Acer Liquid Z520. Daarnaast bracht Acer ook de Acer Liquid Jade Z uit, een toestel waarbij de focus ligt op het maken van foto’s en ondersteuning voor 4G.

Alcatel OneTouch Idol 3

Alcatel OneTouch en LG

Alcatel OneTouch heeft de Alcatel One Touch Idol 3 aangekondigd. Een interessant toestel welke je ondersteboven kunt bedienen. LG heeft een reeks van vier toestellen uit het middensegment gepresenteerd.

Samsung HTC Header

Ander nieuws

We hebben vandaag de 7 beste applicaties van februari op een rijtje gezet. Ook maakte IKEA bekend dat het meubels gaat verkopen met een draadloze Qi-oplader.

Lees ook

Reageer op dit artikel