Motorola kondigt ‘The new Moto E’ aan

Motorola heeft de tweede generatie Mote E aangekondigd. De Motorola Moto E is een prijsbewuste smartphone met alle mogelijkheden. Het toestel biedt daarnaast toegang tot het snelle 4G-netwerk.

Motorola heeft zojuist de Moto E aangekondigd. De nieuwe smartphone van Motorola beschikt over 4G LTE ondersteuning en daardoor helemaal klaar voor het snelle internet.

Moto E

De Moto E is verder voorzien van een 4,5 inch beeldscherm. Onder de motorkap is een 1.2 GHz quad-core processor geplaatst en het toestel draait op Android 5.0.2 Lollipop. Met de 2390 mAh accu is er genoeg batterijvermogen om de hele dag alles met je telefoon te doen.

Moto E

Voor het schieten van foto’s is de Moto E voorzien van een 5 megapixel camera aan de achterzijde en een VGA-camera aan de voorzijde van de smartphone. Door met het toestel twee keer te schudden kan je foto’s maken.

Moto E

The New Motorola Mote E ligt vanaf medio maart in de Nederlandse winkels. De adviesprijs van de Moto E bedraagt 129 euro. Daarmee is het een directe concurrent voor de eveneens van de week aangekondigde Sony Xperia E4g.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel