HTC One M9: reclame onthult vormgeving ‘The New One’ [update: 3 video’s]

UpLeaks, bekend van vaak kloppende berichten uit de telecomwereld, heeft nieuwe beelden online gezet die de vormgeving van de HTC One M9 bevestigen. Daarbij is onder andere een reclameposter van de HTC One M9 te zien. Drie nieuwe video’s laten HTC Sense 7 zien op de HTC One M9

In de laatste dagen voor het begin van het Mobile World Congress is de HTC One M9 al diverse malen opgedoken. Van het weekend kregen we de meeste informatie, toen een Duitse webwinkel de HTC One M9 in volle glorie online had gezet. Op 1 maart zal de Taiwanese fabrikant HTC de HTC One M9 aankondigen, maar vandaag heeft de doorgaans betrouwbare lekker UpLeaks nieuw beeldmateriaal naar buiten gebracht.

HTC One M9

De vormgeving van het nieuwe vlaggenschip van HTC lijkt erg op die van de voorganger, de HTC One M8. Daarnaast lijkt de eerder bekend gemaakte informatie uit de Duitse retailer op de informatie die nu via UpLeaks is verschenen. Ook is een vermoedelijke reclameposter van de HTC One M9 opgedoken. Daaruit blijkt dat de HTC One M9 in de kleuren donkergrijs, zilver en goudkleurig te verschijnen.

HTC One M9

DroidApp zal uiteraard op 1 maart verslag doen van de aankondiging van de HTC One M9.

Update:

Vanavond zijn er drie nieuwe video’s verschenen van de HTC One M9. Het mag duidelijk zijn dat HTC de HTC One M9 inderdaad met deze vormgeving zal gaan presenteren in Barcelona. De productvideo’s van de HTC One M9 zijn hieronder te bekijken. We zien in de video’s de mogelijkheden van HTC Sense 7, welke op de One M9 zal zitten, kijk en geniet! In de onderste twee video’s is geen audio beschikbaar.

update 25-02-2015 07:40 uur: De oorspronkelijk geplaatste filmpjes zijn verwijderd. Vermoedelijk door een aanklacht van HTC. Gelukkig zijn hieronder nog wel de drie filmpjes achter elkaar te bekijken.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel