HTC One M9 nogmaals uitgelekt in duidelijke foto’s

Nieuwe foto’s laten opnieuw de opvolger van de HTC One M8 zien; de HTC One M9. Het toestel lekte van de week al uit, maar nu zijn er nog meer duidelijke foto’s op het internet verschenen.

HTC One M9

Een betrouwbare bron heeft aan de website Phandroid nieuwe foto’s van de HTC One M9 overhandigd. De HTC One M9 is ook wel bekend onder de codenaam HTC Hima, en zal tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd worden. Afgelopen week doken de eerste HTC One M9 foto’s al op. De vormgeving van het toestel doet erg denken aan die van de HTC One M8 maar toch zijn er een aantal dingen veranderd.

HTC One M9

Op de foto’s is goed te zien dat de zijkant van het toestel geen twee, maar drie toetsen telt. De standby-toets die bij de One M8 aan de bovenkant zit, lijkt bij de One M9 aan de zijkant van het toestel verwerkt te zijn. Daarnaast bestaat de volumetoets uit twee losse toetsen in plaats van een lange toets, zoals bij de HTC One M8 het geval was. De bron weet verder een foto van de achterkant van de vermoedelijke HTC One M9 mee te sturen.

HTC One M9

De specificaties zijn nog niet helemaal bekend, maar het vermoeden bestaat dat de HTC One M9 zal beschikken over een Snapdragon 810 octa-core processor. Daarbij zal de HTC One M9 beschikken over 3GB RAM-geheugen, een 5 inch 1080p-display, 2840 mAh accu, Android 5.0 Lollipop met HTC Sense 7 en een 20.7 megapixel camera aan de achterzijde van het toestel.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel