‘HTC One M9 (Hima) uitgelekt op foto’s’

Dat de opvolger van de HTC One M8 er aan zit te komen is al langer bekend. Nu zijn er foto’s opgedoken van het vermoedelijke nieuwe vlaggenschip van HTC; de HTC One M9 ofwel HTC Hima. 

Tijdens het Mobile World Congress, wat in maart van dit jaar wordt gehouden in Barcelona, zal HTC haar nieuwe vlaggenschip aankondigen. Onder de codenaam HTC Hima is het toestel al een aantal keer voorbij gekomen, maar nu zijn de eerste foto’s op het internet verschenen. Het is goed mogelijk dat het toestel overigens de naam HTC One M9 krijgt, als navolging op de HTC One M8 en HTC One M7.

htc-one-m9_1

Aan de voorzijde van het toestel lijkt niet veel veranderd te zijn. De stereo-speakers aan de onder- en bovenkant van het toestel zijn net als bij de HTC One M8 behouden gebleven. De achterkant is bij de vermoedelijke HTC One M9 wel aan een verandering ondergaan. De bron meldt dat het toestel uitgerust zal worden met een 20.7 megapixel camera met dual-LED flitser en een 13 megapixel camera aan de voorzijde.

HTC One M9

Het 5 inch beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Daarnaast heeft de HTC One M9 een 2GHz octa-core processor, 3GB RAM-geheugen, Adreno 430 grafische chip en draait de smartphone op Android 5.0.1 Lollipop in combinatie met HTC Sense 7.0. Of de geruchten inderdaad waar zijn, is nog even afwachten. Volgens Nowhereelse.fr is de bron in het verleden bijzonder betrouwbaar geweest.

Wanneer er meer informatie is over de HTC One M9 lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel