HTC One M7: ‘Android 5.0.2 wordt laatste grote update’

Doorgaans betrouwbare bronnen melden dat HTC nog èèn grote update voor de HTC One M7 zal uitbrengen. Het zal dan gaan om de grote update naar de nieuwste versie van Google Android; Lollipop.

HTC zal naar verwachting nog èèn grote update uitbrengen voor de HTC One M7. De HTC One M7 kwam in het voorjaar van 2013 op de markt en werd in april 2014 opgevolgd door de HTC One M8. Ongeveer twee jaar na de release van de One M7 zal HTC binnen niet al te lange tijd Android 5.0.2 Lollipop uitbrengen voor de HTC One M7.

HTC One M7

Deze update zal de laatste grote update zijn voor het toestel. Vermoedelijk zal HTC de HTC One M7 nog wel voorzien van kleinere updates, wanneer dit nodig is. Hierbij kan gedacht worden aan beveiligingsupdates of optimalisatie-updates.

Wanneer HTC Android 5.0.2 Lollipop uitbrengt voor de HTC One M7 is nog niet helemaal duidelijk. Eerder doken de berichten op dat eind januari de update voor de One M7 naar Lollipop wordt uitgebracht. Naar verwachting zal binnen 1 à 2 weken de HTC One M8 voorzien worden van de nieuwste Android-versie.

Bekijk hier wanneer jouw smartphone Android 5.0 Lollipop krijgt.

via LlabTooFer

Lees ook

Reageer op dit artikel