Update voor HTC One M7 brengt veel verbeteringen

HTC heeft voor de HTC One M7 een grote update uitgerold met het versienummer 6.09.401.10. De update, welke vanaf nu beschikbaar is voor de bezitters van een HTC One M7, voert een groot aantal verbeteringen door. 

De HTC One M7 krijgt een grote software-update uitgereikt. HTC heeft goede zaken gedaan met de HTC One M7 en was het paradepaardje van 2013 van de Taiwanese fabrikant. Inmiddels is het toestel opgevolgd door de HTC One M8, maar ook de HTC One M7 wordt nog steeds voorzien van updates.

one_m7_update

HTC heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht over de update, maar wel is duidelijk dat de update al in Nederland en in Italië wordt uitgerold. De update is circa 197 MB groot en de changelog is als volgt:

  • Update voor de streaming services
  • Update voor de instellingen met betrekking tot dataroaming
  • Verbeteringen voor het maken van een back-up en het terugzetten van een back-up
  • Update voor de internetbrowser

De update voor de HTC One M7 wordt zoals gezegd vanaf nu uitgerold. Je kan via Instellingen > Info > Software-updates controleren of jouw HTC One M7 ook een update heeft gekregen. Dit zal waarschijnlijk de laatste update zijn, voordat HTC de grote update naar Android 5.0 Lollipop uit zal rollen, zo is de verwachting.

Bedankt voor de foto, Ignace.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel