HTC One M8: Android 4.4.4 met EYE Experience uitgebracht in Nederland

In Nederland is HTC begonnen met de uitrol van de update voor de HTC One M8. De HTC One M8 zal worden bijgewerkt naar Android 4.4.4 KitKat en krijgt daarbij ook HTC Eye Experience. Eerder kwam de update al beschikbaar in Duitsland. De EYE Experience brengt nieuwe mogelijkheden naar de camera van het HTC-vlaggenschip.

De HTC One M8 heeft vanaf vandaag een nieuwe update gekregen. Zojuist is HTC in Nederland begonnen met het updaten van het vlaggenschip van HTC naar Android 4.4.4 KitKat en daarbij ook de aanvullende EYE Experience. Eerder wisten we al te melden dat Duitse bezitters van de HTC One M8 de update al konden downloaden.

htc_one_m8_update

Android 4.4.4 KitKat voor HTC One M8

Android 4.4.4 KitKat is na Android 5.0 Lollipop de meest recente versie van het Android-besturingssysteem. Grote verschillen tussen Android 4.4.4 KitKat en Android 4.4.3 KitKat zijn er niet echt. De verbeteringen zijn vooral te vinden op het gebied van optimalisatie en veiligheid.

EYE Experience

Nieuw op de HTC One M8 is de EYE Experience. De nieuwe functionaliteiten brengen tal van nieuwe mogelijkheden naar de camera van de One M8.

  • Face Tracking: Volg tot vier gezichten tegelijkertijd, tijdens een videogesprek zonder de focus te verliezen.
  • Split Opname: neem tegelijk de actie op met de hoofdcamera en jouw emotie met de selfie-camera (front-camera).
  • Spraak Selfie: maak gemakkelijk een selfie door “Cheese” of “Actie” te zeggen.
  • Live Make-up: maak je huid egaal voordat je een selfie maakt.
  • Photo Booth: vier selfies achter elkaar maken, en vervolgens hier automatisch een foto van maken.

Zoals gezegd is de update vanaf nu beschikbaar voor bezitters van de HTC One M8 in Nederland. De software-update is circa 252,01 MB groot. Om te kijken of de update voor jou beschikbaar is, ga je naar Instellingen>info>software updates.

Lees ook

Reageer op dit artikel