‘HTC skipt Android 4.4.3 en komt met Android 4.4.4 voor One M7 en One M8’

Een nieuwe roadmap is uitgelekt met daarin de updates voor diverse HTC toestellen. Oorspronkelijk zouden onder andere de HTC One M7 en HTC One M8 een update krijgen naar Android 4.4.3, maar volgens de nieuwe berichten zijn deze plannen omgegooid.

Eind april wisten we al te melden dat de HTC One M7 en One M8 in het tweede kwartaal van 2014 een update zouden krijgen naar Android 4.4.3 KitKat. Maar aangezien onverwacht een ruime week geleden Android 4.4.4 werd uitgebracht zijn de plannen gewijzigd. Volgens LlabTooFer, een doorgaans betrouwbare bron rondom HTC, slaat HTC Android 4.4.3 over voor deze toestellen.

HTC Update roadmap

De nieuwe roadmap laat zien dat de HTC One M7 en HTC One M8 sowieso Android 4.4.4 KitKat zullen krijgen. De update wordt verwacht in juli-augustus van dit jaar. Daarnaast zal Android 4.4.4 KitKat ook voor de HTC One Mini 2 uitgerold worden; in augustus-september. De eerste generatie HTC One Mini zal in juli zijn laatste update krijgen; naar Android 4.4.2, inclusief HTC Sense 6.0.

Zoals we van de week al wisten te melden zal HTC de HTC One M7 en HTC One M8 beiden voorzien van Android L, welke van de week is aangekondigd. Op zijn vroegst zal Android L eind dit jaar, zij het niet begin 2015, verschijnen voor de toestellen. Bekijk hier de preview-screenshots van Android L.

Lees ook

Reageer op dit artikel