HTC One (M7) update naar Android 4.4.3 uitgebracht in Nederland

Nederlandse bezitters van de HTC One (M7) kunnen vanaf vandaag de update naar Android 4.4.3 KitKat binnenhalen. De update voor de HTC One (M7) bevat diverse verbeteringen en vernieuwingen. Vorige week konden gebruikers in Oost-Europa al de update naar Android 4.4.3 binnenhalen.

Nadat bijna een week geleden Android 4.4.3 uitgebracht werd voor de HTC One M8, is nu de beurt aan de HTC One (M7) bezitters in Nederland en België. HTC heeft op Twitter bevestigd dat de update voor de HTC One (M7) verkrijgbaar is. De update naar Android 4.4.3 KitKat zat er voor de HTC One (M7) al aan te komen, nadat vorige week bekend werd dat de update uitgerold werd in Slowakije en Roemenië.

HTC One M7

Met de update naar Android 4.4.3 krijgt de HTC One (M7) diverse verbeteringen mee. Wij zetten de vernieuwingen uit de Android 4.4.3 update voor de HTC One M7 op een rijtje;

  • Verbeteringen op het gebied van beveiliging (afkomstig uit Android 4.4.4)
  • Verbetering en optimalisatie van de prestaties van het mobiele netwerk, bluetooth en WiFi

Daarnaast zijn er diverse systeem-applicaties voorzien van verbeteringen. Het gaat om de volgende systeem-apps;

  • Camera
  • Galerij
  • HTC Sync Manager

De update naar Android 4.4.3 brengt ook twee nieuwe applicaties met zich mee, waarmee de gebruiksvriendelijkheid van de HTC One (M7) verbeterd moet worden. De twee nieuw toegevoegde apps zijn;

  • Power to Give
  • Bestandsbeheer

De vernieuwingen en verbeteringen in de update voor de HTC One (M7) komen vrijwel overeen met die uit de update naar Android 4.4.3 voor de HTC One M8. Alles over de nieuwe apps en eventuele andere toevoegingen kan je hier terugvinden, inclusief screenshots van de nieuwe apps.

Bron: HTC

 

Lees ook

Reageer op dit artikel