HTC One M7: Android 5.0.2 Lollipop beschikbaar in Nederland

Voor de HTC One M7 wordt vanaf nu Android 5.0 Lollipop update uitgerold in Nederland. Eerder werd de HTC One M8 al voorzien van de nieuwe Android-versie. Android 5.0.2 Lollipop brengt een aantal nieuwe mogelijkheden naar de HTC One M7.

HTC One M7: Android 5.0.2 Lollipop update

HTC is in Nederland begonnen met het uitrollen van een grote update voor de HTC One M7, de voorloper van de HTC One M8. Het gaat om de update naar Android 5.0.2 Lollipop. Eind januari kwam de Lollipop-update al voor de HTC One M8 bezitters beschikbaar in Nederland. De vernieuwingen voor de One M7, zijn vrijwel gelijk aan de veranderingen die meekwamen bij de update voor de One M8.

lollipop-m7

Android 5.0.2 Lollipop brengt onder andere een vernieuwde weergave van het vergrendelscherm en een gemoderniseerde vertoning van notificaties. Het design van HTC Sense is nog steeds hetzelfde als je gewend bent. Wel zal binnenkort HTC Sense 7.0 aangekondigd worden, maar het is niet bekend of deze ook naar de HTC One M7 zal komen.

> Bekijk ook: HTC One M8 met Android 5.0.1 Lollipop: de 10 grootste veranderingen

De update naar Android 5.0.2 Lollipop voor de HTC One M7 brengt het versienummer 7.8.111.2 met zich mee. De update kan over-the-air (OTA) gedownload worden via het toestel. Het controleren op updates bij een HTC One M7 gaat als volgt:

  • Ga naar instellingen
  • Scroll helemaal naar beneden
  • Druk op Info
  • Klik op software-updates
  • Vervolgens zal het toestel controleren of er updates aanwezig zijn

Wanneer de update beschikbaar is, is het aan te raden deze te downloaden als je verbonden bent met een WiFi-verbinding. De update is namelijk zo’n 838 MB groot.

Zover bekend is de update beschikbaar voor de T-Mobile branded en de unbranded One M7. Sommige gebruikers weten te melden dat ze de update-melding pas krijgen nadat ze het toestel opnieuw hebben opgestart. Heb jij de update al binnen? Laat het ons weten!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel