HTC One M9 schittert in concept-foto’s

De HTC One M8 ligt pas sinds zo’n vijf maanden in de winkel of de eerste tekenen van de HTC One M9 zijn al opgedoken. Een Italiaanse ontwerper heeft diverse concepten gemaakt van hoe de HTC One M9 er uit zou kunnen zien, inclusief de specificaties die je kan verwachten bij de HTC One M9. Wij zijn van mening dat deze direct in productie mag worden genomen.

Een half jaar is inmiddels de HTC One M8 op de markt. Het toestel volgde de populaire HTC One (M7) op en beschikt over vrijwel alle features die een smartphone tegenwoordig moet hebben. De Italiaanse ontwerper Fabrizio D’Onofrio heeft concepten ontworpen van hoe in zijn ogen de HTC One M9 er uit zou kunnen zien.

HTC One M9 concept

Volgens de Italiaanse ontwerper zal het toestel slechts 7 millimeter dik gaan worden. Het toestel zal bestaan uit zowel aluminium als titanium. Het beeldscherm van de HTC One M9 zal voorzien zijn van 1440 x 2560 pixels (Quad-HD) met saffierglas. Daarnaast zal de front-camera op de HTC One M9 beschikken over 5.1 megapixels, en de camera aan de achterzijde over een duo-camera van 12 megapixel met optische beeldstabilisatie. De optische beeldstabilisatie kennen we uit de LG G3, waarbij met een laser scherpgesteld kan worden op het onderwerp.

HTC One M9 concept

De BoomSound-speakers zullen in de HTC One M9 ook van de partij zijn. Het toestel zal aangedreven worden door een 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 processor met 3GB RAM-geheugen en een keuze aan intern geheugen van 32 of 128GB. De accu heeft een capaciteit van 3500 mAh. Hoewel het nu nog veel te vroeg is om te zeggen wat wel en niet waar is, mag wat ons betreft de HTC One M9 zo in productie genomen worden.

HTC One M9 concept

Wat vind jij van de nieuwe HTC One M9 volgens deze concepten? We horen het graag middels een reactie onder dit bericht.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel