‘HTC One M9 (Hima) en One M9 Plus getoond in render’

Nog een ruime maand en dan kondigt HTC vermoedelijk haar nieuwe paradepaardje aan; de HTC One M9 (Hima). Op het internet zijn nu wel hele duidelijke beelden verschenen van hoe het nieuwe toestel er uit zal komen te zien.

Het bekende Twitter-account evleaks staat al langer bekend als een betrouwbare bron in de telecomwereld. Al meerdere malen weet hij scoopjes rondom de telecomwereld en nog niet aangekondigde toestellen de wereld in te helpen.

HTC One M9 Hima

Vandaag is weer zo’n dag. Een nieuwe foto die vandaag is geplaatst is, laat volgens de bron de nieuwe HTC One M9 (Hima) zien. Eerder doken al wel foto’s op van het nieuwe HTC vlaggenschip, maar die zouden door HTC ‘expres’ naar buiten zijn gebracht om de boel om de tuin te leiden.

We zien naast de vermoedelijke One M9 Hima ook nog een grotere variant. Het zou hier kunnen gaan om de HTC One M9 Plus. Dit toestel is voorzien van een button onder het scherm. Deze zal niet dienen voor de bediening, maar vermoedelijk als vingersensor dienen.

Het blijven geruchten en het blijft speculeren. Op 1 maart zal HTC tijdens het Mobile World Congress in Barcelona het toestel (of de toestellen) aankondigen.

Lees ook

Reageer op dit artikel