Sony Xperia E4g: uitgebreide smartphone met 4G voor €129

Sony heeft in de week voor het Mobile World Congress een scherp geprijsde smartphone aangekondigd. De Sony Xperia E4g moet voor 129 euro in de winkels komen te liggen en heeft alle uitgebreide mogelijkheden aan boord, die je op een smartphone wenst.

Sony Xperia E4g

Sony Xperia E4g

Een betaalbare smartphone, zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit en mogelijkheden. Volgens Sony is dat moment nu aangebroken en komt met de Sony Xperia E4g. Vandaag heeft Sony de nieuwe 4G-smartphone aangekondigd. De Sony Xperia E4g is het 4G-broertje van de ook deze maand aangekondigde Sony Xperia E4. Het toestel zal dus toegang geven tot het 4G LTE netwerk, zodat je nog sneller kunt internetten.

Sony Xperia E4g

Uitgebreide mogelijkheden

De mogelijkheden van de Sony Xperia E4g zijn uitgebreid. Zo is het toestel voorzien van NFC, een 1.5 GHz quad-core processor, 1GB RAM-geheugen, 8GB intern geheugen en een geheugenkaartslot voor een geheugenkaart van maximaal 32GB. Sony rust de Xperia E4g uit met een 2300 mAh accu die volgens de fabrikant het op een lading twee dagen uit zal houden. Het 4,7 inch qHD-display heeft een resolutie van 960 x 540 pixels en er zal ook een dual-sim variant van de Sony Xperia E4g op de markt komen.

Sony Xperia E4g: 129 euro

Sony voorziet de Sony Xperia E4g van een 5 megapixel camera waar maar liefst keuze is uit 52 scenario’s om zo de mooiste foto’s te kunnen schieten. Aan de voorzijde van het toestel kan gebruik gemaakt worden van de 2 megapixel camera. Het toestel zal draaien op Android 4.4.4 KitKat. In april zal de Sony Xperia E4g in de winkels komen te liggen voor de scherpe prijs van 129 euro.

Lees ook

Reageer op dit artikel