Sony lanceert betaalbare Sony Xperia E4 [update]

Sony heeft vandaag de Sony Xperia E4 aangekondigd. De Sony Xperia E4 heeft een gunstig prijskaartje met interessante specificaties.

Sony Xperia E4

Sony Xperia E4

Sony heeft de betaalbare Xperia E4 aangekondigd. Het nieuwe toestel van Sony is voorzien van een 5 inch IPS QHD beeldscherm en een vernieuwd, gebogen design. Sony noemt dit design ‘OmniBalance’ en met dit design moet het toestel uitstekend in de hand liggen.

Sony Xperia E4

Onder de motorkap van de Sony Xperia E4 ligt een 1,3 GHz quad-core processor. De accu van het toestel moet het volgens Sony twee dagen uithouden dankzij de 2300 mAh batterij die in het toestel geïntegreerd is, Daarnaast is de Sony Xperia E4 voorzien van 1GB RAM-geheugen en 8GB intern geheugen.

Sony Xperia E4

Met de 5 megapixel camera in de Sony Xperia E4 kan je de mooiste foto’s schieten en aan de voorkant is een 2 megapixel camera te vinden voor het schieten van bijvoorbeeld selfies.

Sony rust de Xperia E4 uit met Android 5.0 Lollipop en zal vanaf medio februari al in de winkels komen te liggen. Een definitieve adviesprijs van de Sony Xperia E4 is nog niet bekend gemaakt. Vermoedelijk zal de prijs tussen de 100 en 200 euro liggen en komt in het zwart en in het wit.

Update 11-02-2015 Sony Mobile laat aan DroidApp weten dat de Sony Xperia E4 in het voorjaar van 2015 naar Nederland komt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel