LG begint met uitrollen Android 7.0 Nougat voor LG G4

De LG G4 werd twee jaar geleden uitgebracht door de Koreaanse fabrikant en viel op door de leren achterkant. Nadat deze maand de LG V10 al werd voorzien van Android 7.0 Nougat is nu ook bij de LG G4 begonnen met het uitrollen van de update.

LG G4: Nougat is onderweg

Het bleef even onduidelijk of de LG G4 uit 2015 nou wel of geen Android update kreeg, maar gelukkig werd deze vraag beantwoord met ‘ja’ door de fabrikant. In de afgelopen week konden gebruikers van de LG V10 de update naar Android 7.0 Nougat al binnenhalen.

LG G4 Nougat

De LG G4 wordt nu ook voorzien van Android 7.0 Nougat. Op dit moment is de update enkel beschikbaar in Zuid-Korea, maar in de komende weken zal de update naar verwachting breder uitgerold worden. Overigens is de update in het thuisland enkel via het PC-programma LG Bridge beschikbaar. Helaas is niet bekend wanneer de Nougat-update voor de LG G4 in Nederland en België verschijnt. Het is in ieder geval goed om te zien dat de update verwacht wordt.

Op dit moment draait de LG G4 nog op Android 6.0 Marshmallow met de laatste security-patch van medio 2016. LG rolt voor haar nieuwere smartphones doorgaans als een van de eersten de nieuwe Android-versie updates uit, maar toestellen die langer geleden werden uitgebracht moeten doorgaans (net als bij andere fabrikanten) lang(er) wachten. Zodra de update naar Nougat in ons land beschikbaar is, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel