LG G4: fotoreeks toont nieuw vlaggenschip LG

Via een Koreaanse website zijn gedetailleerde foto’s naar buiten gebracht van het nieuwe vlaggenschip van LG. Bekijk de LG G4 in deze uitgebreide fotoreeks.

Via een Koreaanse microsite, welke op dit moment alweer offline is gehaald was het nieuwe toestel van LG enige tijd te zien.

LG G4

De LG G4 die eind april aangekondigd zal worden, komt als we de foto’s mogen geloven, ook in een lederen variant. Ook is het formaat van deze nieuwe smartphone bekend gemaakt via de gelekte foto’s. De LG G4 is 8.9 mm dik, 75.3 mm breed en 149.1 mm lang.LG G4

Verder is aan boord van de LG G4 een 3000mAh accu te vinden en een camera van hoge kwaliteit. Het lage F-getal van de LG G4, f1.8, zorgt ervoor dat deze camera zeer lichtgevoelig is. Vorige week werd bekend dat de LG G4 over een nieuwe gebruikersinterface zal gaan beschikken met de naam LG UX 4.0.LG G4 camera

De LG G4 zal in verschillende soorten geproduceerd worden, zo zijn er een aantal soorten met een leren achterkant, maar ook een met een kunststof afwerking.

Bron: Smartdroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel