LG G3 krijgt grote update naar versie V21a met verbeteringen

Bezitters van de LG G3 kunnen vanaf vandaag een update verwachten voor hun smartphone. LG is begonnen met het uitrollen van een grote update naar versie V21a. Helaas is het nog niet de update naar Android 6.0 Marshmallow, maar er worden wel een aantal beveiligingslekken en verbeteringen doorgevoerd voor de LG G3.

LG G3: V21a update

LG is in Nederland en omringende landen begonnen met het uitrollen van een flinke software-update voor de LG G3, het vlaggenschip van vorig jaar. De LG G3 update die nu over-the-air (OTA) wordt uitgerold heeft versienummer V21a en is circa 250MB groot. Het betreft niet de update naar Android 6.0 Marshmallow, maar wellicht dat dit de grote update is voordat de nieuwe Android-versie wordt gepusht.

LG G3

De verbeteringen die LG heeft doorgevoerd zitten hem vooral in de technische dingen. Zo bevat de update stabiliteitsverbeteringen maar ook prestatieverbeteringen. LG heeft ook het Stagefright lek gedicht met de update en andere beveiling-fixes toegepast. Bezitters van de LG G3 melden aan DroidApp dat ook de stabiliteit van bluetooth is verbeterd met de update en dat de LG apps geüpdatet zijn.

LG zal zoals gezegd de update OTA uitrollen, waardoor LG G3-bezitters vanzelf hiervan een melding krijgen op hun telefoon. Mocht je niet zolang willen wachten, ga dan naar Instellingen > Over de telefoon > updates en controleer vervolgens handmatig op updates.

Alles weten over de LG G3? Bekijk onze uitgebreide LG G3 pagina.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel