Honor 6+ met iPhone-look en toffe specs, in mei naar Nederland

Het dochtermerk van Huawei, Honor, brengt volgende maand voor een scherpe prijs de Honor 6+ naar Nederland. De Honor 6 Plus is een toestel met de uitstraling van een iPhone en op papier een interessant alternatief voor de high-end smartphones van bijvoorbeeld Samsung en HTC.

Honor 6+

Honor heeft bekend gemaakt dat de Honor 6+ volgende maand in Nederland wordt uitgebracht. De Honor 6 Plus is de grote broer van de Honor 6 welke sinds enkele maanden al in de winkel ligt.

Honor 6 Plus

Op het Mobile World Congress in Barcelona maakte Honor al bekend dat het de Honor 6 Plus naar Nederland zou halen. De Honor 6+ is een erg interessant toestel, zeker nu de prijs van het toestel bekend is. Voor 399 euro zal de Honor 6+ van jou zijn. Het toestel heeft de vormgeving van de iPhone en qua specificaties is het toestel erg uitgebreid.

Snel en grote accu

De Honor 6+ zal beschikken over een snelle 1,8GHz octa-core processor en het werkgeheugen van het toestel bedraagt 3GB. Het interne geheugen van 32GB kan je uitbreiden met een geheugenkaart van maximaal 128GB. De accu van de Honor 6+ is een echte krachtpatser met een capaciteit van 3600 mAh.

Honor 6 Plus

Camera Honor 6 Plus

Foto’s schieten met de Honor 6+ kan met de twee 8 megapixel camera’s aan de achterzijde. De twee camera’s zorgen er samen voor dat de camera snel kan scherpstellen en zorgt daarbij ook voor betere resultaten bij weinig licht.

Honor 6+ in Nederland

Alles over de Honor 6+, welke vanaf vermoedelijk 12 mei in de winkels komt te liggen, lees je in ons uitgebreide Honor 6 Plus bericht. Je kan de Honor 6+ alvast pre-orderen bij Coolblue.

Lees ook:

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel